Wemint - Bornerbroek

Reparatie & Onderhoud

Contact

Reparatie & Onderhoud

Onderhoud is behoud. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud, reparatie of periodieke keuring van uw aanhangwagen. Wij onderhouden alle merken aanhangwagens, vee- en paardentrailers. 

Veel aanhangwagens op een locatie? Geen probleem, informeer naar de mogelijkheden met betrekking tot aanhanger onderhoud op locatie. Het kan ook zijn dat het door drukte niet mogelijk is om de aanhangwagen naar onze werkplaats te brengen. Overleg dan met ons wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het ophalen van uw aanhangwagen.

Meer informatie

Reparatie
Het kan zijn dat er soms helaas meer aan een aanhangwagen gerepareerd moet worden dan gehoopt. Vooraf ontvangt u dan van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Onderhoud overige machines of laswerkzaamheden
Wemint voert ook reparatie en onderhoud uit aan tuimachines of overige machines zoals mini-shovels en elektrische gereedschappen. Uiteraard kunt u ook voor laswerkzaamheden bij ons terecht.

WIJ ZIJN WEMINT,

Wemint heeft een samenwerking met Kuiphuis Trailers uit Bornerbroek.

Activiteiten waar wij ons op richten zijn onderhoud, keuren en repareren van aanhangwagens in de breedste zin van het woord. Gedacht hierbij kan ook worden aan bijvoorbeeld paarden-, boot- en veetrailers. Tevens installeren wij laadkranen op bestaande en/of speciaal bouw aanhangwagens.

Daarnaast is Kuiphuis Trailers gespecialiseerd in verkoop, construeren en het maken van speciale op maat gemaakte voertuigen, aanhangwagens etc.

Keuren van aanhangwagens gebeurt conform ISO en RDW normering.

Contact opnemen
Adresgegevens:

Wemint | Herman Lubbers
Spooldersweg 1
7627 RH Bornerbroek

0611887042
KVK: 58636765
BTW nr: NL001748699B32

Site ontwikkeld en onderhouden door Wizzinc
¬©WEMINT  2023  |  Service & Techniek
arrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram