Wemint - Bornerbroek

Over ons

Contact

WIJ ZIJN WEMINT,

De drijvende kracht achter Wemint is Herman Lubbers. Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Twente.

Na ruim 12.5 jaar werkzaam te zijn geweest bij defensie als onderhoudsmonteur en lasser-plaatwerker bleef het ondernemerschap hem trekken. In eerste instantie is Herman gestart met onderhoud en verkoop van tuinmachines, maar uiteindelijk is daar de speciaalbouw en onderhoud van aanhangwagens in 2019 bijgekomen.
Vele klanten komen al jarenlang naar tevredenheid bij Herman in de werkplaats. toegankelijkheid, twentse nuchterheid en meedenken met de behoefte van zijn klanten maken dat vele klanten al jarenlang naar tevredenheid bij Herman in de werkplaats komen.

Contact opnemen

Herman Lubbers

“De diversiteit en het adviseren van mensen naar het juiste product maken mijn werk elke dag weer een feestje. Of een klant mijn werkplaats verlaat met een nieuwe- of gerepareerde aanhangwagen, een nieuwe tuinmachine of een robotmaaier maakt mij in principe niet uit. Tevreden klanten dat is waar ik mijn voldoening uit haal”. 

“Völle wille! Mear verget 't wierkom’n nich”

Contact opnemen

SAMENWERKING MET KUIPHUIS

Wemint heeft een samenwerking met Kuiphuis Trailers uit Bornerbroek.

Activiteiten waar wij ons op richten zijn onderhoud, keuren en repareren van aanhangwagens in de breedste zin van het woord. Gedacht hierbij kan ook worden aan bijvoorbeeld paarden-, boot- en veetrailers. Tevens installeren wij laadkranen op bestaande en/of speciaal bouw aanhangwagens.

Daarnaast is Kuiphuis Trailers gespecialiseerd in verkoop, construeren en het maken van speciale op maat gemaakte voertuigen, aanhangwagens etc.

Keuren van aanhangwagens gebeurt conform ISO en RDW normering.

WWW.KUIPHUIS-TRAILERS.NL
Adresgegevens:

Wemint | Herman Lubbers
Spooldersweg 1
7627 RH Bornerbroek

0611887042
KVK: 58636765
BTW nr: NL001748699B32

Site ontwikkeld en onderhouden door Wizzinc
©WEMINT  2023  |  Service & Techniek
arrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram