Eliet Tuinmachine’s

eliet-2

ELIET MACHINES, EEN GARANTIE VOOR JARENLANGE TROUWE DIENST

eliet-7
Eliet verticuteermachines

We hoeven het u allicht niet te vertellen: een machine voor professioneel gebruik moet altijd en overal inzetbaar zijn. ELIET machines zijn dan ook volledig geconcipieerd met uw noden, als professionele gebruiker, als centrale uitgangspunt. Kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en precisie zijn daarbij de sleuteleigenschappen van de ELIET machines. Investeren in ELIET machines is investeren in verhoogd rendement en verhoogde multifunctionaliteit. Door hun degelijkheid en uitstekende prestaties kunt u kostenbesparend werken en verdient de machine zichzelf in geen tijd terug. Door hun gerichtheid op professioneel gebruik kunt u ook uw klanten beter bedienen: u krijgt meer mogelijkheden, kunt meer creativiteit in uw werk leggen en nog flexibeler aan de slag gaan. De combinatie tussen uw vakkennis en het gebruik van ELIET machines leiden ongetwijfeld tot meer tevreden klanten. Kwaliteit – Duurzaamheid – Rendement Opteert u voor bedrijfszekerheid, dan maakt u met ELIET machines de juiste keuze. Innovatie en know-how zorgen dat deze keuze ook morgen nog de juiste is.


Bij Wemint vindt u Verticuteermachines, kantensnijders en bladblazers van ELIET. Bent u ook geïnteresseerd in een machine die hier niet tussen staat dan kunnen we deze alsnog voor u bestellen. Wilt u liever een bepaalde machine huren, dan kan dat natuurlijk ook! neem dan contact met ons op.

eliet-3
Eliet Edge Styler

Hier vindt u diverse folders van ELIET machines:

eliet-8

GAZONVERZORGING LUCHT, LICHT EN WATER VOOR UW GAZON

De kunst om een gazon het volledige jaar door in goede conditie te behouden, vraagt meer dan maaien alleen. De gezondheid van het gras wordt in grote mate bepaald door de omstandigheden waarin het moet groeien. Taak als gazonverzorger is deze omstandigheden te allen tijde zo gunstig mogelijk te houden voor het gazon. Belangrijk elementen zijn hierbij de vochtigheidsgraad, zuurtegraad en luchtigheid van de bodemeliet-10. Deze beïnvloeden de wortelgroei en resistentie van de plant. Daarnaast is er bovengrondse concurrentie met andere planten zoals, klaver, paardebloem, paddestoelen maar vooral ook mos. In een gevecht voor licht en ruimte komt gras ook hier vaak in de verdrukking. Als gazonverzorger zal men steeds de staat van zijn gazon analyseren en zo nodig tijdig ingrijpen door de juiste bewerking uit te voeren.

ELIET reikt een aantal machines aan die de gazonverzorger toelaten met maximale efficiëntie het gazon gericht te behandelen: • Verticuteermachines • Doorzaaimachine

Om bovendien de schoonheid van het gazon te accentueren, heeft ELIET twee machines waarmee u de gazonboord eveneens in perfecte staat kan onderhouden: • Kantensteker • Kantensnijder